Jídelní lístek cizí
pondělí 25. 3.
polévka:
Celerový krém s krutony
(alergeny č. 1, 9)
hlavní jídlo:
Boloňské špagety s mletým masem sypané sýrem
(alergeny č. 1, 7)
úterý 26. 3.
polévka:
Hovězí vývar s nudlemi
(alergeny č. 1, 3, 9)
hlavní jídlo:
Rybí filé na másle, bramborová kaše, kompot
(alergeny č. 4, 9)
středa 27. 3.
polévka:
Jarní zeleninová
(alergeny č. 1, 9)
hlavní jídlo:
Fazolový guláš, chléb
(alergeny č. 1, 7)
čtvrtek 28. 3.
polévka:
Rajská s rýží
(alergeny č. 1, 9)
hlavní jídlo:
Kuřecí řízek, lehký bramborový salát
(alergeny č. 1, 3, 7, 9)
pátek 29. 3.
polévka:
Velký pátek
Tabulka s alergeny
1 obilniny obsahující lepek
2 korýši
3 vejce
4 ryby
5 podzemnice olejná (arašídy)
2 korýši
3 vejce
4 ryby
5 podzemnice olejná (arašídy)
6 sója, sójové boby
7 mléko
8 skořápkové plody (ořechy)
9 celer
10 hořčice
7 mléko
8 skořápkové plody (ořechy)
9 celer
10 hořčice
11 sezamová semena
12 oxid siřičitý a siřičitany
13 vlčí bob (lupina)
14 měkkýši
12 oxid siřičitý a siřičitany
13 vlčí bob (lupina)
14 měkkýši